Pittige Bonenschotel
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKnoflook pellen. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Knoflook erboven uitpersen. Ui en paprika toevoegen en circa 4 minuten zachtjes bakken. Intussen rookworst in plakjes snijden. Witte bonen laten uitlekken. Worst, witte bonen, seasoningmix, 1 1/2 dl water, kidneybonen (met vocht) en tomatenblokjes toevoegen. Afgedekt ca. 12 minuten laten sudderen. Serveren met tortillachips en guacamole.
- 1 Teentje Knoflook
- 2 Uien
- 1 Rode Paprika
- 2 El Olijfolie
- 1 Runderrookworst (250 G)
- 1 Pot Witte Bonen (350 G)
- 1 Blik Tomatenblokjes
- 1 Zakje Taco Seasoningmix
- 2 Blikken Kidneybonen (a 425 G)