Pittige Bonenschotel

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Pittige Bonenschotel Bereidingwijze

Knoflook pellen. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Knoflook erboven uitpersen. Ui en paprika toevoegen en circa 4 minuten zachtjes bakken. Intussen rookworst in plakjes snijden. Witte bonen laten uitlekken. Worst, witte bonen, seasoningmix, 1 1/2 dl water, kidneybonen (met vocht) en tomatenblokjes toevoegen. Afgedekt ca. 12 minuten laten sudderen. Serveren met tortillachips en guacamole.

Boodschappenlijstje
  • 1 Teentje Knoflook
  • 2 Uien
  • 1 Rode Paprika
  • 2 El Olijfolie
  • 1 Runderrookworst (250 G)
  • 1 Pot Witte Bonen (350 G)
  • 1 Blik Tomatenblokjes
  • 1 Zakje Taco Seasoningmix
  • 2 Blikken Kidneybonen (a 425 G)
Probeer ook eens...