Mixed Barbecue
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoorbereidingstijd: 120 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Pel en pers de knoflook boven een kom. Voeg het citroensap, ketjap en de olie toe en meng alles goed door elkaar. Dep het vlees droog. Meng het vlees door de marinade. 2. Laat het vlees afgedekt tenminste 2 uur in de koelkast staan. Dep het vlees droog. 3. Grill het vlees op de barbecue om en om in ca. 10 minuten gaar. Bestrooi met de gebakken uitjes voor de garnering. Lekker met mihoen en roerbakgroenten en seroendeng.
- 4 Saucijsjes
- 4 Varkensfiletlappen
- 4 Saté's (varkenshaas)
- 1 Dl Ketjap Manis
- 1 Dl Olie
- 2 Knoflookteentjes
- 4 Eetlepels Citroensap
- 4 Eetlepels Uitjes (gebakken)
- 4 Eetlepels Seroendeng