Mosselspiesjes In Gazpacho

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Mosselspiesjes In Gazpacho Bereidingwijze

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Maak de gazpacho volgens het basisrecept en laat goed koelen. Of koop hem kant en klaar. 2. Kook de mosselen met de gesneden selder en ui tot ze gaar zijn. Kruid flink met cayennepeper. 3. Haal de mosselen uit hun schelp en laat ze afkoelen. Snij de limoenen in dunne plakjes. 4. Rijg de mosselen, afgewisseld met plakjes limoen, op houten spiesjes. 5. Serveer de goed gekoelde gazpacho in hoge glazen met een mosselspiesje.

Boodschappenlijstje
  • 1 Liter Gazpacho
  • 1 Kilo Mosselen
  • 3 Stengels Bleekselderij
  • 1 Ui
  • Cayennepeper
Probeer ook eens...