Mosselspiesjes Met Kerriedressing

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Mosselspiesjes Met Kerriedressing Bereidingwijze

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de ham in reepjes. Leg op elk reepje een blaadje rucola, een beetje parmezaanschilfers en een mossel. Rol stevig op. 2. Breng de room aan de kook met het kookvocht van de mosselen. Laat een paar minuten stevig doorkoken. Roer er het kerriepoeder door. 3. Prik de mosselen op een pipetje en zuig het vol met kerriedressing.

Boodschappenlijstje
  • 8 Gekookte Mosselen
  • 2 Sneetjes Gedroogde Ham
  • Handvol Rucola
  • 1 Eetlepel Parmezaanse Kaas, In Schilfers
  • 5 Cl Room
  • 5 Cl Kookvocht Van De Mosselen
  • 1 Theelepel Kerriepoeder
Probeer ook eens...