Salade Van Asperge & Garnalen
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeSpoel de salade en doe ze in een grote mengkom. Schil de asperges en verwijder het harde uiteinde, spoel ze even in water waarin wat citroensap is toegevoegd. Schil vervolgens eveneens met de dunschiller de volledige asperges op het punt na en meng deze dunne reepjes onder de salade. Kook de aspergepunten in licht gezouten water gedurende 10 minuten zodat ze mooi al dente zijn, laat afkoelen. Snij de tomaten in 4 en verwijder de kern, meng ook onder de salade en verdeel over grote orden, schik er enkele aspergepunten bovenop en strooi er royaal de garnalen rond. Druppel er tenslotte wat olijfolie en balsamico azijn over en serveer. Lekker met krokante bruchetta's.
- Gemengde Salade Voor 2
- Verse Asperges
- Citroensap
- 150 Gr Grijze Garnalen
- 4 Trostomaatjes
- Olijfolie & Balsamico Azijn