Mousse Van Eieren En Cognac

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Mousse Van Eieren En Cognac Bereidingwijze

Klop de eiwitten stijf en voeg de suiker in gedeelten toe Sla de slagroom in een aparte kom stijf Roer de dooiers los met de cognac Schep de slagroom en het dooiermengsel op de eiwitten Meng dit luchtig en portioneer op de bordjes Voeg de garnering toe

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Vloeibaar Eiwit Of Cupjes Uit Koelvak Supermarkt
  • ½ Liter Slagroom
  • ½ Dl Cognac
  • 250 Gram Suiker Of Zoetstof
  • Chocoladegarnering
  • Verse Ontpitte Kersen Of Bigarreaux (kersjes In Zoete Sukerstroop)
  • 150 Gram Vloeibare Eidooier Of Uit Cupjes
Probeer ook eens...