Ovenschotel Met Varkensvlees En Bonen
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBak de spekreepjes en de gesnipperde ui 5 minuten in hete olie. Doe de in reepjes gesneden hamlappen erbij en laat ze 5 minuten meebakken. Kruiden en salie fijnhakken, de tomaten ontvellen en in stukken snijden en dit alles aan het mengsel toevoegen en 2 minuten meebakken. Zout en peper naar smaak toe-voegen. Deksel op de pan, af en toe een klein beetje water toevoegen en een uurtje laten sudderen. Op het laatst de witte bonen erbij doen en het geheel op de juiste temperatuur brengen.
- 50 Gr Spekreepjes
- 1 Grote Ui
- 2 El Olie
- 300 Gr Magere Hamlappen
- 15 Gr Tijm, Marjolein, Rozenmarijn, Dragon (totaal)
- 1 Salie Takje
- 4 Tomaten
- Zout En Peper Naar Smaak
- Water
- Pot Witte Bonen