Vissalade Met Mosterd-dillesaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Vissalade Met Mosterd-dillesaus Bereidingwijze

Smeer de kabeljauwfilet dun in met de kruidenpasta. Verwarm 10 eetlepels vloeibare margarine en leg hier direct de vis in. Laat de kabeljauw op een laag vuur in een gesloten pan in ongeveer 10 minuten gaar worden. Kook intussen de krieltjes in kokend water met zout in 10-15 minuten gaar, spoel ze daarna af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd de vis in kleine stukjes en laat deze iets afkoelen. Meng de afgekoelde aardappeltjes met de vis en de wortelreepjes door elkaar. Snijd 4 augurken in dunne plakjes. Leg de gemengde sla op een schaal en schep hier de vissalade samen met de augurkplakjes op. Roer door 4 eetlepels Yogonaise 2 eetlepels mosterdsaus en een eetlepel kruidenpasta. Schep de mosterd-dillesaus over de vissalade.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gr Kabeljauwfilet
  • Kruidenpasta Voor Vis (bijv. Silvo)
  • Becel Voor Koken,(roer)bakken En Braden
  • 1 Duopak Krieltjes
  • 200 Gr Wortelreepjes
  • 1 Potje Augurken (370 Ml)
  • Gemengde Slaschotel
  • Calvé Yofresh Yogonaise
  • Calvé Partysaus Mosterd
Probeer ook eens...