Pasta Met Hollandse Garnalen En Broccoli

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Hermen Schut » Type: Meer van het type: Pasta

Pasta Met Hollandse Garnalen En Broccoli Bereidingwijze

Kook de pasta in 10 minuten gaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 5 minuten mee. Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes. Roer in een andere pan de roomkaas los met 4 eetlepes kookvocht van de pasta. Schep de uienringen erdoor. Giet de pasta met de broccolie af en schep de roomkaas met de garanlen erdoor. Verwarm het geheel al roerende nog op een zacht uur. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat (NIET te veel). Serveren met geraspte Parmezaanse kaas

Boodschappenlijstje
  • 150 Gram Hollandse Garnalen
  • 150 Gram (Vlinder) Pasta
  • 300 Gram Broccoli
  • 3 Stengels Bosuitjes
  • 150 Gram Roomkaas
  • Zout, Peper En Nootmuskaat
Probeer ook eens...