Pasta Met Kaassaus

Aantal personen: 2 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Piet Olde Heilen » Type: Meer van het type: Pasta

Pasta Met Kaassaus Bereidingwijze

Meng de bloem, een snufje zout en de eieren met elkaar en kneed er een soepel deeg van, als het te droog is, kun je wat water toevoegen. goed kneden. Laat het deeg een half uur rusten in huishoudfolie in de koelkast. Rol met een deegroller het deeg goed dun en maak er lange dunne plakken van (gebruik veel bloem om plakken tegen te gaan). Snijdt met een mes reepjes van het deeg, het is maar net hoe breed of smal je de pasta hebben wilt. Zet een diep bord op een pannetje met kokend water en laat daarin de creme fraise rustig smelten, voeg de geraspte kaas toe en laat het een vloeibare saus worden. Doe ondertussen de pasta in een pan (als je pan van de au bain marie groot genoeg is, kan de pasta daar natuurlijk in), de pasta hoeft maar 2 minuten te koken. Haal, als de pasta bijna klaar is, het diepe bord van het kokend water af en voeg de eidooiers toe. Giet de pasta af en voeg de saus aan de pasta toe. Doorroeren zodat de saus lekker aan de pasta gaat plakken.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Bloem
  • 2 Eieren
  • Snufje Zout
  • 3-4 Eetlepels Creme Fraise
  • Geraspte Kaas
  • 2 Eidooiers
Probeer ook eens...