Pastasalade

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Salades

Pastasalade Bereidingwijze

Lekker als maaltijd met een stukje brood, maar bij de barbecue als bijgerecht ook heerlijk natuurlijk. De grote smaakmaker van deze salade zoals ik 'm maak zijn de pijnboompitten, heb je die niet dan is het nogal flauw. Een goede dressing (balsamico, olijfolie, peper en zout) of wat italiaanse kruiden kunnen natuurlijk ook helpen, maar ik heb hem zelf vrij eenvoudig gehouden. Na het koken van de pasta is het een kwestie van mengen met de kleingesneden andere ingredienten, en dan een beetje slasaus of mayonaise toevoegen. Serveren met een lekkere ciabata.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gram Pasta Naar Keuze
  • Een Halve Komkommer
  • Blikje (300 Gram) Mais
  • 3 Tomaten
  • Twee Handjes (50 Gram) Pijnboompitten
  • Slasaus
  • Dressing
  • Stokbrood
Probeer ook eens...