Eitje Met Champignons

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Eitje Met Champignons Bereidingwijze

Breek de eieren in een kom en doe er de melk, de geraspte kaas en een beetje peper en zout bij. Klop goed totdat het eiwit geen draden meer trekt. Was de champignons snel onder de koude kraan (ze mogen niet te veel water opzuigen) of wrijf ze schoon met een stuk keukenpapier. Snijd ze in plakjes. Doe de margarine in een grote koekenpan en zet deze op het vuur. Als de margarine lichtbruin is doe je de plakjes champignon in de pan. Bak ze al roerbakkend in 2 minuten gaar op matig vuur. Giet het eimengsel erbij en laat dat al roerend stollen. Het mag nog een beetje smeuïg zijn.

Boodschappenlijstje
  • 2 Doosjes Champignons
  • `6 Eieren
  • Halve Dl Halfvolle Melk
  • 40 Dl Geraspte Kaas
  • Peper En Zout
  • Margarine
Probeer ook eens...