Chinese Omelet Met Knolselderij

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Chinese Omelet Met Knolselderij  Bereidingwijze

Dit is een Chinees bijgerecht met meerdere mogelijkheden, eenvoudig om te maken en bijzonder puur van smaak. De knolselderij schoonmaken, in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen om verkleuren te voorkomen. De groente in het ovenvast schaaltje overdoen en met eenderde van het water (afgedekt) circa 2 minuten op 100 procent voorkoken. Intussen de Chinese kruiden met de rest van het water en de tomatenketchup vermengen. Aan de knolselderij toevoegen en (afgedekt) in circa 1 minuut op 100 procent aan de kook brengen. Alles doorroeren en onafgedekt 5 minuten laten staan. De eieren loskloppen. De boter in de schaal in circa 1 minuut op 100 procent laten smelten. De eieren met de garnalen door het groentemengsel roeren en in de schaal schenken. De omelet (onafgedekt) in circa 5 minuten op 70 procent gaar laten worden.

Boodschappenlijstje
  • 3 Eieren
  • 100 Gram Knolselderij
  • 10 Gram Boter
  • 25 Gram Garnaal, Verse, Gepelde
  • 1 Eetlepel Citroensap
  • 1 Eetlepel Ketchup
  • 1 Zakje Kruid, Chinese
  • 3 Eetlepels Water
Probeer ook eens...