Pastasalade Met Rucola En Feta
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Noud Klok » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeKook de farfalle in bijtgaar in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de eieren bij de pasta in de pan en haal ze er na 5 minuten koken uit. Spoel ze koud af, pel ze en hak ze grof. Bak de kipfilet om en om bruin en gaar in een eetlepel olie. Giet de pasta af en koel deze onder koud stromend water volledig af. Laat de fetablokjes uitlekken. Doe de pasta in een grote kom met de caesar dressing, de eieren, de feta en de kipblokjes. Schep goed om en breng eventueel op smaak met versgemalen zwarte peper en zout. Schep de rucola er op het laatste moment door of als garnering op de borden.
- 400 Gr Farfalle
- 6 Eieren
- 275 Gr Kipfiletreepjes
- 1 Pot Fetablokjes
- 1 Bakje Ceasardressing
- 1 Zak Rucola