Peper Aardbeien

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkjan te Groot Hulsens » Type: Meer van het type: Anders

Peper Aardbeien Bereidingwijze

1. Was de aardbeien met het kroontje eraan schoon onder water. Laat ze goed uitlekken. Verwijder het kroontje en snijd de grote exemplaren door de helft. 2. Smelt de boter met suiker in een pan en bak hierin de aardbeien snel rondom aan, sprenkel de likeur erover en laat deze even meewarmen. Bestrooi met verse gemalen zwarte peper. 3. Verdeel de gebakken aardbeien over 4 borden. Schep naast de aardbeien een bolletje ijs. Werk eventueel af met een toefje slagroom en garneer met een takje mint.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Aardbeien
  • 50 Gram Boter
  • 2 El Suiker
  • 2 El Aardbeienlikeur
  • Gema Zwarte Peper
Probeer ook eens...