Hazenpeper In éénpersoonspannetjes
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Wild
BereidingwijzeVoor 6-8 pannetjes Week de paddenstoelen ca.15 minuten in 50 milliliter warm water. Neem ze uit het vocht, maar bewaar het vocht. Bestrooi de haas met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Bak het sjalotje, knoflook, selderij, paddenstoelen en wortel even mee. Voeg de wijn, het weekvocht van de paddenstoelen, de tomatenpuree en de rozemarijn toe en stoof de haas in ca. 2 uur zachtjes gaar. Breng op smaak met peper en zout en geraspte citroen.
- 5 Gr Gedroogde Wilde Paddenstoelen
- 250 Gr Haaspoelet
- Zout En Peper Naar Smaak
- 1 El Olijfolie
- 1 Sjalotje, Fijngehakt
- 1 Teentje Knoflook, Geperst
- ½ Selderijstok, Fijngehakt
- 1 Worteltje, Fijngehakt
- 60 Ml Rode Wijn
- 2 Tl Tomatenpuree
- 1 Takje Verse Rozemarijn
- Rasp Van ½ Citroen