Brownies Met Chocolade Roomijs En Vanille Ijs
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakvorm van 20 x 20 centimeter met bakpapier. Hak de noten fijn en de chocolade grof. Smelt de chocolade. Klop in een kom de margarine en de suiker door elkaar. Klop er dan achtereenvolgens de melk, eieren, gesmolten chocolade, bloem, cacaopoeder, vanillesuiker en wat zout door. Spatel er dan de gehakte noten erdoor. Schep het beslag in de vorm. Bak de koek in de oven in ca. 25 – 30 minuten tot de bovenkant knapperig is. Binnenin mag de koek zacht blijven. Laat de koek op kamertemperatuur komen. Snijd de koek in stukken en schik deze op kleine bordjes. Schep op iedere koek een grote bol Fermette duo flavour vanille-chocolade. Heerlijk als het ijs al een beetje aan het smelten is.
- 150 Gr Hazelnoten
- 75 Gr Pure Chocolade
- 100 Gr Margarine
- 125 Gr Suiker
- 100 Ml Melk
- 3 Eieren
- 125 Gr Bloem
- 2 El Cacao
- Zakje Vanillesuiker
- Zout
- 1.5 L Duo Flavour Chocolade En Vanille Roomijs