Roodlofsalade Met Gekaramelliseerde Walnoten
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Naud Geertsema » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeWas de rozijnen en laat ze in wat water wellen. Maak het lof schoon en snijd het in smalle repen. Verdeel het over 4 borden en strooi de rozijnen er over. Verwarm de margarine in een steelpan en bak hierin de walnoten. Voeg de honing toe. Verwarm het geheel tot alle walnoten een honinglaagje hebben. Schep de noten uit de pan over de salade. Roer 1 eetlepel water en de balsamico azijn door de overgebleven honing in de pan. Roer dit tot een dressing en maak het op smaak met wat peper. Druppel de dressing over de salade.
- 2 El Rozijnen
- 1 Kopje Roodlof
- 1 Struik Witlof
- 1 El Vloeibare Margarine
- 40 Gr Walnoten
- 2 E Honing
- 1 El Balsamico Aijn