Kabeljauw Met Eiersaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de eieren in 6 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Kook de aardappelen in 15-20 minuten gaar. Bestrooi de kabeljauw met zeezout en versgemalen peper. Verwarm op een matig vuur 8 eetlepels vloeibare margarine en laat de vis hierin in ongeveer 10 minuten zachtjes gaar stoven met het deksel op de pan. Hak ondertussen de eieren klein. Snijd de tomaten in blokjes, hak de helft van de peterselie fijn. Maak de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg hier de eieren, tomaat en peterselie aan toe. Roer tenslotte een scheut Finesse voor Verrijken door de eiersaus. Serveer de gestoofde kabeljauw met eiersaus, de gekookte aardappelen bestrooid met nog wat fijngehakte peterselie en de veldsla.
- 4 Stukken Kabeljauw Van 100-150 Gram
- Blue Band Vloeibaar
- 3 Eieren
- 3 Tomaten
- 1 Bosje Peterselie
- Knorr Roomsaus
- Blue Band Finesse Voor Koken
- 750 Gr Geschilde Aardappelen
- Zeezout En Versgemalen Peper
- Veldsla