Kapucijners Met Shoarma En Abrikozen
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeEen snel en makkelijk recept met Hollandse kapucijners. Lekkere combinatie van zoet en kruidig. Bereidingstijd: 15 minuten 1.Verhit in een braadpan de boter. Bak het shoarmavlees in 5 minuten rondom bruin. 2.Pel en snipper intussen de ui. 3.Verwijder met een dunschiller de harde nerven verwijderen uit de bleekselderij en snijd de stengels in stukjes. 4.Schep de ui en bleekselderij door de shoarma en bak ongeveer 2 minuten mee. 5.Schep de kapucijners, een halve liter water en bouillonpoeder erdoor. 6.Laat als in 5 minuten door en door heet worden, af en toe roeren. 7.Snijd de abrikozen in vieren en schep door de kapucijners en verwarm even mee. 8.Breng op smaak met zout en peper.
- 25 Gr Boter
- 1 Ui
- Zout En Versgemalen Peper
- 1 Blik Kapucijners , Uitlekgewicht 720 Gram
- 5 Bleekselderij Stengels
- 200 Gr Shoarmavlees
- 1 Tot 1.5 Tl Bouillonpoeder
- 6 Halve Abrikozen , Uit Pot