Vleesragout

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Vleesragout Bereidingwijze

1. Bak de blokjes vlees in wat boter bruin. Snijd ondertussen de ui in kleine stukjes. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui in de pan. 2. Doe het vlees weer terug in de pan en strooi hierover wat zout, peper en marjolein. 3. Roer de zure room samen met de witte wijn. Voeg dit mengsel vervolgens al roerend toe aan het vlees. 4. Laat het vlees nog ongeveer een half uur sudderen op laag vuur en strooi er vervolgens nog wat peterselie over.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gram Kalfs- Of Varkensvlees In Blokjes
  • 1 Ui
  • 1 Potje Zure Room
  • 1 Glas Witte Wijn
  • Peper En Zout
  • Marjolein
  • Peterselie
Probeer ook eens...