Pesto Tomaatjes (ca. 50 Stuks)

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Pesto Tomaatjes (ca. 50 Stuks) Bereidingwijze

Pureer de peterselie, de knoflook, de pijnboompitten en de olie in de keukenmachine of met een mixer. Voeg de overige ingrediënten, behalve de kerstomaatjes, toe en mix het geheel tot een pesto. Breng de pesto op smaak met versgemalen peper en indien gewenst een snufje zout. Snijd de kapjes van de tomaten en schraap de tomaatjes met een klein lepeltje of een schilmesje voorzichtig een beetje leeg. Vul de tomaatjes met een lepeltje pestomengsel en bewaar ze tot gebruik in de koelkast.

Boodschappenlijstje
  • 50 Gr Verse Peterselie, Fijngehakt
  • 2 Knoflookteentjes, Uitgeperst
  • 2 Eetlepels Pijnboompitten
  • 4 Eetlepels Olijfolie
  • 20 Gr Verse Basilicum
  • 15 Gr Boter Op Kamertemperatuur
  • 500 Gr Kerstomaatjes
  • Versgemalen Peper
Probeer ook eens...