Spaanse Paella

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst

Spaanse Paella Bereidingwijze

Bereidingswijze: Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes gesneden kipfilet. Voeg 400 ml water, de Paëlla-rijst en de Paëlla-kruidenmix toe. Breng het geheel al roerende aan de kook. Voeg al roerende het zakje Paëlla-groentemix toe. Laat dit geheel met gesloten deksel, onder af en toe roeren 15 minuten zachtjes doorkoken. Voeg nu, naar eigen keuze, de gemengde vis en laat dit nog ca. 5-8 minuten zachtjes meekoken. Fijne visssoorten als kabeljauw en garnalen slechts de laatste 2 minuten laten meekoken. Eet Smakelijk!

Boodschappenlijstje
  • 1 Zakje Paëlla-kruidenmix
  • 1 Zakje Paëlla-groentemix
  • 1 Zakje Paëlla-rijst
  • 250 Gram Kipfilet En Of/ Vis (bv. Garnalen, Kabeljauw, Mosselen Of Stukjes Inktvis)
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 400 Ml Water
Probeer ook eens...