Spaanse Paella
Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeBereidingswijze: Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes gesneden kipfilet. Voeg 400 ml water, de Paëlla-rijst en de Paëlla-kruidenmix toe. Breng het geheel al roerende aan de kook. Voeg al roerende het zakje Paëlla-groentemix toe. Laat dit geheel met gesloten deksel, onder af en toe roeren 15 minuten zachtjes doorkoken. Voeg nu, naar eigen keuze, de gemengde vis en laat dit nog ca. 5-8 minuten zachtjes meekoken. Fijne visssoorten als kabeljauw en garnalen slechts de laatste 2 minuten laten meekoken. Eet Smakelijk!
- 1 Zakje Paëlla-kruidenmix
- 1 Zakje Paëlla-groentemix
- 1 Zakje Paëlla-rijst
- 250 Gram Kipfilet En Of/ Vis (bv. Garnalen, Kabeljauw, Mosselen Of Stukjes Inktvis)
- 2 Eetlepels Olijfolie
- 400 Ml Water