Tuinbonenschotel Met Mosterd En Tartaartje
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze- Verwarm 2 eetlepels Blue Band Culinesse in een wok tot de grote bellen verdwijnen en bak de ui en spekblokjes al omscheppend mooi bruin. Schep ze op een bord. - Verwarm 2 eetlepels Blue Band Culinesse in de wok en roerbak de macaroni-spaghettigroenten in 3-4 minuten beetgaar. - Wrijf de tartaartjes in met zout en peper. Verhit 2 eetlepels Blue Band Culinesse in een koekenpan en bak de tartaartjes in 6-8 minuten bruin en rosé van binnen. - Giet de tuinbonen af en schep ze door de groenten. Roer ook de Blue Band Finesse voor Koken en mosterd erdoor en warm het gerecht al omscheppend goed door. Voeg zout en peper en eventueel nog wat mosterd naar smaak toe. - Leg de tartaartjes op vier borden en schep de tuinbonen ernaast. Strooi de uien en spekjes erover. Geef de augurken en zilveruitjes erbij. Serveer eventueel met volkorenbrood, zoetzure augurken en zilveruitjes.
- 6 El Blue Band Culinesse
- 200 Gr Uienblokjes
- 200 Gr Spekblokjes
- 450 Gr Macaroni-spaghettigroenten
- 4 Runder Tartaartjes
- 1 Pot Tuinbonen
- 125 Ml Blue Band Finesse Voor Koken
- 2 El Franse Mosterd
- Potje Zilveruitjes
- Potje Augurken