Volkoren Pannenkoekjes Met Bosbessenconfituur

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Volkoren Pannenkoekjes Met Bosbessenconfituur Bereidingwijze

Meng bloem en maïzena in een kom, maak een holletje in het midden en breek er de eieren in. Zet de mixer in de eieren en begin te kloppen terwijl je er langzaam de melk bij giet. Werk af met een beetje Solo en een mespuntje zout. Smelt wat Solo in je pan met antiaanbaklaag, laat goed heet worden, doe er een juslepel beslag in en draai met je pan zodat het beslag mooi uitloopt. Bak de pannenkoek bruin, keer hem om en laat ook de andere kant kleuren. Besmeer met bosbessenconfituur, rol op en smullen maar. Drink hierbij een heerlijk flesje Knorr Vie en je hebt alweer de helft van je dagelijkse behoefte aan vitamine C binnen!

Boodschappenlijstje
  • 50 Gr Volkorenbloem
  • 50 Gr Maizena Plus
  • 2 Eieren
  • 1 El Solo Vloeibaar
  • 1 Snufje Zout
  • 25 Cl Melk
  • Bosbessenconfituur
  • 4 Flesjes Knorr Vie Sinaas–Banaan-Wortel
Probeer ook eens...