Ananasring Met Ijs En Warme Ananassaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Koen Slooijer » Type: Meer van het type: Anders

Ananasring Met Ijs En Warme Ananassaus Bereidingwijze

Laat de ananas in een zeef uitlekken en vang het sap op. Breng 5 eetlepels van het ananassap en de jam in een steelpan aan de kook en laat dit inkoken tot een licht gebonden saus. Verdeel de ananasschijven over 4 bordjes. Schep met een (kleine) ijslepel 2 à 3 bolletjes ijs op elke schijf. Verdeel de warme saus over het ijs en steek de koekwafels in het ijs.

Boodschappenlijstje
  • 1 Blikje Ananasschijven(4 Stuks)
  • 3 Eetlepels Ananasjam
  • 0,5 Liter Roomijs
  • 4 Dunne Koekwafels
Probeer ook eens...