Voorjaarssalade Met Asperges, Krullen Van Parmezaanse Kaas En Krokante Appel
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Noud Klok » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeDe appel op de snijmachine aan plakjes snijden van 2 mm, in suikerwater laten trekken 30 mm afdeppen en drogen in de oven op 80 graden tussen vetvrij papier. Asperges koken op gebruikelijke wijze aflaten koelen, snij in drie gelijke delen. Pliceer de tomaat en snij deze aan reepjes. Salade wassen en plukken. Snij de parmezaanse kaas op de snijmachine. Afwerking gerecht: Maak de salade aan met de dressing en leg deze samen met de asperges midden op het bord. Leg hierop de parmezaanse kaaskrullen, tomaat, gedroogde appel en kruiden. Napeer wat druppeltjes huisdressing rond de salade.
- 20 Gr Gemengde Sla
- 3 Krullen Parmezaanse Kaas
- 3 El Dressing
- 1/4 Krokante Appel
- 1/6 Tomaat Reepjes
- 2 Takjes Groene Kruiden
- Suikerwater 1 Op 1 (1 Dl Water, 1 Dl Suiker)