Worstenbroodjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Teun Wieggers » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeSnij de korst van de snede brood en week het brood in de melk. Meng het geweekte brood, de peper, het zout, de nootmuskaat en een eierdooier goed door het gehakt. Vorm kleine worstjes van het gehakt. Rol het bladerdeeg in een vierkant van een halve centimeter dikte. Snij vierkantjes van twaalf centimeter. Leg een worstje gehakt op elk stukje deeg. Rol het lapje op en kleef de uiteinden van het rolletje dicht met water. Klop een eierdooier los met enkele lepels water en bestrijk er de bovenkant van elk broodje mee. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de broodjes vervolgens twintig minuten lang. Dien de broodjes warm op.
- Bladerdeeg
- 1 Snee Brood
- 1/2 Dl Melk
- Peper En Zout
- Nootmuskaat
- 2 Eierdooiers
- 1/2 Kilo Gehakt