Worstjes Met Sperziebonen En Aardappelpuree

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Worstjes Met Sperziebonen En Aardappelpuree Bereidingwijze

Schil de aardappels. Kook de worstjes gedurende 10 minuten in water en snijd ze vervolgens in plakjes. Pel en snipper de ui. Maak de sperziebonen schoon en kook ze 5 minuten in kokend water. Kook tegelijkertijd de aardappelen gaar en giet het vocht af. Stamp de aardappels met 50 gram Blue Band Wikkel Light tot een smeuïge puree. Doe 20 gram Blue Band Wikkel Light in een koekenpan en roerbak daarin de uitjes, boontjes en stukjes worst tot alles gaar is. Voeg vervolgens de mosterd toe en een beetje water. Breng eventueel op smaak met zout. Serveer het worst-groentemengsel met de puree op borden.

Boodschappenlijstje
  • 4 Kleine Worstjes
  • 500 Gr Sperziebonen
  • 1 Ui
  • 500 Gr Kruimige Aardappelen
  • 50 Gr Mosterd
  • 70 Gr Blue Band Wikkel Light
Probeer ook eens...