Wraps Met Zalm

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Wraps Met Zalm Bereidingwijze

Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf. Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag Boursin, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto. Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers. Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.

Boodschappenlijstje
  • 4 Wraps
  • 2 Pakjes Gerookte Zalm (100 Gram)
  • 1 Bakje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
  • 1 Komkommer
  • 50 Gram Pijnboompitten
  • 4 Eetlepels Groene Pesto
Probeer ook eens...