Zalm En Groenten Onder Een Korstje

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Zalm En Groenten Onder Een Korstje Bereidingwijze

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak de groenten schoon, snij de broccoli in roosjes, de prei in ringen en de wortelen in plakjes. Blancheer een 3-tal minuten. Leg samen met de kerstomaatjes in een beboterde ovenschotel met daarop de zalmblokjes. 2. Verwarm de bouillon en de room, smelt hierin het kruidenkaasje en pers er het knoflookteentje over. Kruid met zout en cayennepeper. Roer goed om. Giet de saus over de zalm. 3. Meng 3 eetlepels broodkruim met 2 eetlepels gehakte peterselie en 2 eetlepels olie en strooi over de schotel. Serveer met aardappelpuree. Plaats de schotel in een voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten!

Boodschappenlijstje
  • 600 Gram Zalm In Blokjes
  • 1/2 Broccoli
  • 1/2 Doosje Kerstomaten
  • 100 Gram Cocktailgarnalen
  • 1 Teentje Knoflook
  • 2 Preiwitten
  • 2 Wortels
  • 1 Pakje Kruidenkaas
  • 1 Dl Room
  • 1 Dl Groentebouillon
  • Broodkruim
  • 2 Eetlepels Gehakte Peterselie
Probeer ook eens...