Zoete Bladerdeegstokjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeDuurtijd: 10 min Voor ongeveer 40 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en vet het in met boter. Leg er de lapjes bladerdeeg op. 3. Roer de eierdooiers los met de melk. Strijk hier het bladerdeeg mee in en bestrooi met gemberpoeder en kristalsuiker. 4. Snij het bladerdeeg in repen van ongeveer 1 cm breed. Leg ze een beetje uit elkaar. 5. Schuif de bakplaat in het midden van de warme oven en bak de koekjes in ongeveer 6 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.
- 4 Bladerdeeglapjes Van 10x10cm
- 2 Eidooiers
- 4 Eetlepels Melk
- Gemberpoeder
- Kristalsuiker
- Boter Om In Te Vetten