Zomerse Tomatensoep

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Soepen

Zomerse Tomatensoep   Bereidingwijze

Was alle groenten en snij ze in stukken, laat boter smelten in een ruime pan en stoof ze hierin aan. Giet de bouillon erbij en laat onder deksel een half uurtje sudderen op een matig vuur. Voeg nu het tomatenvlees, wijnazijn, peper en zout toe en mix de soep fijn, draai het vuur hoger. Strooi er vermicelli naar smaak aan toe en laat nog een paar minuten sudderen. Verdeel over 4 warme borden en werk af met wat peterselie en/of basilicum.

Boodschappenlijstje
  • 1 Liter Vleesbouillon, Van Blokjes
  • 2 Uien
  • 2 Prei
  • 4 Knoflookteentjes
  • 2 Courgettes
  • Enkele Stengels Groene Selderij
  • Verse Peterselie
  • Blik Tomatenvlees, 400 G
  • 1 El Rode Wijn Azijn
  • Wat Vermicelli
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...