Aardbeientiramisu

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Arjen Enneman » Type: Meer van het type: Anders

Aardbeientiramisu Bereidingwijze

Leg op ieder bordje 2 lange vingers. Besprenkel ze met het appelsap. Houd 8 mooie aardbeien achter voor de garnering en pureer de overige met 2 eetlepel suiker en het citroensap in de blender of keukenmachine. Schenk de helft van de puree uit over de lange vingers. Vermeng de achtergehouden aardbeienpuree met de crème fraîche of de kwark, de overgebleven 2 eetlepels suiker en vanillesuiker. Schenk dit mengsel uit over de lange vingers en garneer met de achtergehouden aardbeien en de citroenmelisse. Serveer het dessert koel.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gram Aardbeien
  • 8 Lange Vingers
  • 4 Eetlepels Appelsap
  • 4 Eetlepels Wite Basterdsuiker
  • Citroensap
  • 150 Gram Crème Fraîche
  • 1 Theelepel Vanillesuiker
  • 1 Blaadje Citroenmelisse
Probeer ook eens...