Amandelspijs-cake

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Robbert-Jan Blokzijl » Type: Meer van het type: Gebak

Amandelspijs-cake Bereidingwijze

Laat de boter een beetje zacht worden. Doe de boter in een kom en doe de suiker erbij. roer 2 minuten en doe dan het meel erbij roer nogmaals 2 minuten en voeg 1 ei toe. Roer 30 seconde en doe er nog 1 ei bij. Voeg op deze manier de andere eieren toe. Roer tot een stevige massa. Voeg een scheutje melk toe en roer 30 seconde. Voeg op deze manier de rest van de melk toe. Doe nu wat (zoveel je wilt) amandelspijs in de kom en roer 1 minuut. Vet nu de bakvorm in. Zet nu de oven op 140 graden celsius of op stand 5, en doe de taart 45 minuten in de oven. Laat de taart afkoelen. !!!!!maar!!!!! serveer hem als hij nog een beetje warm is. (dan is hij het lekkerst) P.S. hij hoort van binnen zachter dan van buiten.

Boodschappenlijstje
Probeer ook eens...