Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse Bereidingwijze

Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en drie blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in reepjes. Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een schep doperwten mousse en verdeel hierover de visreepjes. Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Boodschappenlijstje
  • 50 Gram Diepvriesdoperwtjes
  • 1 Eetlepel Creme Fraiche
  • 5 Blaadjes Munt
  • 50 Gram Gerookte Makreel
Probeer ook eens...