Asperges Met Ei & Gandaham

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Asperges Met Ei & Gandaham   Bereidingwijze

Kook of stoom de asperges al denté in licht gezouten water. Neem een scheutje van het kookvocht en doe in een mengkom, verrijk met wat witte wijnazijn en een draai van de pepermolen. Doe nu de tomatenblokjes, Gandaham, de geplette eieren en de verse gesnipperde peterselie erbij. Smelt de boter en meng deze door het eier/tomaat/ham mengsel. Schik de asperges op grote borden en schep er het "garnituur" over

Boodschappenlijstje
  • 10 à 12 Witte Asperges
  • 2 Eieren, Hardgekookt
  • 1 Dikke Snee Ganda Ham, In Blokjes
  • 2 Tomaten, Ontveld/ontpit En In Blokjes
  • 50 Gr Hoeveboter
  • 1 El Witte Wijnazijn
  • Verse Peterselie
  • Verse Zwarte Peper
Probeer ook eens...