Aspergesalade Met Romige Kappertjes Dressing
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeWas en pluk de kropslaharten, maak ze goed droog en verdeel ze over de borden. Snijd de groene en witte asperges schuin in vieren en verdeel ze over de kropsla. Garneer het geheel met de veldsla en strooi hierover de tomatenblokjes en de bieslook. Pureer de Hellmann's Escoffine, kappertjes en de dragon met een staafmixer glad en verdeel de kappertjesdressing over de salades.
- 4 Kropslaharten
- 25 Groene Asperges, Gekookt
- 25 Witte Asperges, Gekookt
- 100 Gram Veldsla
- 200 Gram Tomatenblokjes
- 20 Gram Bieslook, Fijngesneden
- 2.5 Dl Hellmann's Escoffine Romig
- 25 Gram Kappertjes
- 10 Gram Dragon