Kipfilet In Champion Roomsaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Steef van Giessel » Type: Meer van het type: Anders

Kipfilet In Champion Roomsaus Bereidingwijze

Snij de kipfilet over de korte zijde in dunne reepjes. Snij de champignons in plakjes. Doe de boter in een koekenpan op hoogvuur tot dat deze uitgebubbelt is. Voeg de reepjes kipfilet toe voeg zout en versgemalen zwarte peper toe en bak het op een middel hoog vuur tot dat de kipfilet wat kleur krijgt. Voeg nu de champigons toe en bak deze 5 min mee. Voeg de gedroogde oregano en basilicum toe. Voeg nu de room toe en op een laag vuur aan de kook brengen. Voeg nu de beachamel poeder er door tot dat je een smeuige saus hebt.

Boodschappenlijstje
  • 2 Dubbele Kipfilets
  • 250 Gram Champignons
  • 250 Ml Room
  • 50 Gram Roomboter
  • 1/2 Eetlepel Bechamel Poeder
  • 1/2 Theelepel Zout
  • 1/2 Theelepel Vers Gemalen Zwarte Peper
  • 1 Theelepel Gedroogde Oregano
  • 1 Theelepel Gedroogde Basilicum
Probeer ook eens...