Aziatische Noodles

Aantal personen: 2 » Keuken: Japans » Geplaatst door: Jooske Janssens » Type: Meer van het type: Anders

Aziatische Noodles Bereidingwijze

Snijd alle groente klein zodat ze lekker te wokken zijn. Breng ondertussen wat water aan de kook. Doe was olie in de pan en bak eerst de tofu in een paar minuten krokant op hoog vuur. Schep de tofu uit de pan, voeg wat nieuwe olie toe en fruit de ui en de kleingesnede knoflook aan. Na een minuut of twee mag ook de andere groenten in de pan (behalve de zachte bladergroente zoals paksoi). Als de groente gaar begint te worden maar nog steeds knapperig is giet je een scheut oestersaus en een scheut chilisaus in de pan waarna je deze goed doorroert op hoog vuur. Voeg vlak hierna de paksoi bij de rest van de groente en als deze begint de slinken de krokante tofu. Kook ondertussen op tijd de noodles gaar, zodat alles tegelijkertijd klaar is. Verdeel de noodles over grote kommen, schep daarover de roerbakmix en besprenkel met cashews.

Boodschappenlijstje
  • Cashewnootjes
  • Pittige Tofu-reepjes
  • Chilisaus
  • Oestersaus
  • Knoflook
  • Paddestoelen
  • Ui
  • Roerbakgroente
  • Eier Noodles
Probeer ook eens...