Barbecue Babi Pangang

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Elle Reefman » Type: Meer van het type: Anders

Barbecue Babi Pangang Bereidingwijze

Maak de Indische Zoet Zure Marinade volgens het Blue Smoke BBQ Babi Panggang marinade recept; Controleer het vlees, verwijder all eventuele losse stukjes, stukjes bot en overtollig vet, en was het vlees onder koud stromend water; Doe het vlees in een goed afluitbare bak of plastic zak, en voeg de marinade toe; Zorg dat het vlees aan alle kanten goed in contact is met de marinade Marineer het vlees voor minstens een paar uur, maar liefts een hele nacht of langer. Draai hierbij het vlees regelmatig om zodat het gelijkmatig gemarineerd wordt

Boodschappenlijstje
  • 1,5 Pond Varkensvlees
  • 1 Kop Indische Zoet Zure Marinade
  • 1 Kop Babi Pangang Saus #1(zie Andere Recepten)
  • 1 Kop Babi Pangang Saus #2 (zie Andere Recepten)
  • 1/2 Pond Atjar Tjampoer
  • Uitgelekte Ananas
Probeer ook eens...