Frisésalade Met Geroosterde Kip, Perzik En Appel
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeVerkruimel het blokje kippenbouillon in de Bertolli olijfolie. Strijk de kippenfilets in met olijfolie en bak ze in een matigwarme pan, breng op smaak met zout en peper. Meng de resterende olijfolie met de balsamicoazijn. Snij de appel in 4, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakjes, doe hetzelfde met de mango. Spoel de salade en maak aan met de resterende olie, de azijn en de noten. Snij de kippenfilets in plakjes. Schik de kip, mango en appel op koude borden en verdeel er de salade over.
- 2 Flinke Kipfilets
- 1 Blokje Knorr Finesse Bouillon Kip
- 2 El Balsamicoazijn
- Rijpe Mango
- 1 Appel Grany Smith
- 50 Gr Gebroken Hazelnoten
- Gemengde Salade Voor 4 Personen
- 2 Dl Bertolli Olijfolie