Bessenslaatje Met Krab

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Bessenslaatje Met Krab Bereidingwijze

Hak de schoongemaakte peterselie, kervel en spinazie zeer fijn in de keukenrobot. Voeg de olie, azijn, honing en pijnboompitten toe en laat nog even draaien op maximum snelheid tot je een mooi groene mousse krijgt. Verdeel de schoongemaakte radicchioblaadjes over vier borden en schik de uitgelekte en verkruimelde krab, bontjes, radijsjes, erwten en al het rode fruit en de bessen erop. Overgiet met de groene saus en serveer met boerenbrood. Voeg het kwetsbare rode fruit pas als laatste aan het slaatje toe.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Aardbeien
  • 200 Gr Vers Gekookte Prinsessenboontjes
  • 100 Gr Vers Gekookte Doperwten
  • 1 Bosje Radijsjes
  • 250 Gr Gemengde Bessen (rode, Witte En Blauwe)
  • Frambozen En Braambessen
  • 2 Kropjes Radicchio Rosso
  • 1 Blik Krab
  • Voor De Vinaigrette :
  • 50 Gr Peterselie
  • 50 Gr Bladspinazie
  • 50 Gr Kervel
  • 6 Eetlepels Groene Olijfolie
  • 2 Eetlepels Vruchtenazijn
  • 1 Theelepel Vloeibare Acaciahoning
Probeer ook eens...