Broodje Vlees Met Champignonsaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeVerwarm wat boter in een pan en bak hierin het vlees aan alle kanten goudbruin en gaar. Kook de sperziebonen beetgaar. Boen de champignons schoon en snijd ze in dikke plakjes. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons en de ui op een hoog vuur in 5 minuten bruin en gaar. Roer Boursin Cuisine erdoor en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Hak de peterselie grof en roer dit door de saus. Beleg het stokbrood met wat vlees, saus en daarop wat sperziebonen.
- 2 Eetlepels Boter
- 300 Gram Varkensfiletlapjes, In Reepjes Gesneden
- 200 Gram Sperzieboontjes
- 500 Gram Champignons
- Olijfolie
- Ui, Gesnipperd
- 1 Kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
- Verse Peterselie
- Stokbrood