Broodje Warme Beenham

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Broodje Warme Beenham Bereidingwijze

Bereidingstijd: 20 minuten Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de tomaat en snij deze in plakjes. Bak de broodjes in 8 minuten bruin en knapperig. Snijd de plakken ham iets kleiner. Smelt de kruidenboter in een koekenpan en bak de ham al omscheppend om en om 2 minuten. Snijd de broodjes open, verdeel de sla erover, leg de ham erop en garneer met wat plakjes tomaat.

Boodschappenlijstje
  • 4 Plakken Iets Dikker Gesneden Beenham
  • 25 Gram Kruidenboter
  • 4 Foccaciabroodjes Voorgebakken
  • 1 Vleestomaat
  • 25 Gram Sla
Probeer ook eens...