Linzensalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeSpoel 50 gram linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze beetgaar in ongeveer 20 min. Bak 2 eetlepels spekjes krokant zonder extra vet te gebruiken in een pan met anti-aanbaklaag en laat ze even uitlekken op keukenpapier. Snij 2 zongedroogde tomaten op olie in kleine blokjes. Schep de linzen uit de pan met een schuimspaan en meng met de spekjes, de zongedroogde tomaten en 1 eetlepel gehakte koriander. Breng op smaak met peper en zout. Was en droog een bosje rucola en verdeel over 2 bordjes, schep er de warme linzen bovenop. Lekker met een driehoekje in olijfolie en knoflook gebakken brood.
- 1 Groentebouillonblokje Met Olijfolie En Zeezout
- 2 El Spekjes
- 2 Zongedroogde Tomaten Op Olie
- 1 El Gehakte Koriander
- Peper En Zout
- Bosje Rucola Sla
- 2 Sneetjes Brood
- Bertolli Extra Vergine Olijfolie
- 1 Knoflookteentje