Gevuld Ragout Croissantje
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeBereidingstijd: 25 minuten Verwarm de oven voor op 225 graden. Vet de bakplaat in. Snijd van de bovenkant van de croissantjes een dun kapje af. Hol ze uit en leg ze steeds twee aan twee met de ruggen tegen elkaar op de ingevette bakplaat. Snijd de casselerrib in stukjes. Roer de casserrib en de roomkaas met kruiden door de champignonragout en schep dit mengsel in de croissantjes. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de croissantjes met ragout in 15 minuten heet worden. Leg de croissantjes op de borden en knip de peterselie erboven fijn.
- 8 Croissants
- 150 Gram Casselerrib
- 150 Gram Roomkaas Met Kruiden
- 1 Blik Champignonragout
- 4 Takjes Peterselie, Fijngehakt