Cake Met Bananen En Mango
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Schil de bananen en mango en prak ze fijn. Hak de macademianoten fijn. Rasp de citroen en pers hem uit. Klop de boter met de suiker en het zout tot een romige massa. Voeg één voor één de eieren toe en klop tot ze goed zijn opgenomen. Meng het fruit met het citroenrasp en 1 eetlepels sap door het beslag. Meng de bloem met het bakpoeder, zure room en noten door het beslag en klop goed door. Bereiding Vet een tulbandvorm in en schep het beslag erin. Bak de cake in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Laat hem ca. 2 minuten afkoelen in de vorm voordat je hem stort op een taartrooster.
- 2 Bananen
- Halve Rijpe Mango
- 200 Gr Ongezouten Macademianoten
- Halve Citroen
- 100 Gr Boter + Boter Om In Te Vetten
- 200 Gr Suiker
- Halve Tl Zout
- 2 Eieren
- 375 Gr Bloem
- 1 Zakje Bakpoeder
- 0.5 Dl Blue Band Finesse Voor Verrijken