Cannelloni Van Witte Port Met Een Vulling Van Eendenlevermousse
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de port op laag vuur. Knijp de gelatine uit en los hem op in de port. Giet de gelei flinterdun uit op een plaat en laat opstijven in de koelkast. 2. Doe de room bij de mousse of terrine en vermeng goed. Kruid eventueel bij met peper en zout. Doe de mousse in een spuitzak. 3. Snij uit de opgesteven gelei rechthoekjes van 6 x 4 cm. Spuit op elk ervan in het midden een streep mousse. Rol ze voorzichtig op. 4. Schik de cannelloni op een bord. Werk af met een streepje zoete sojasaus en plukjes shiso.
- 150 Ml Witte Port
- 1 Blaadje Gelatine
- 80 Gram Eendenpaté Of Terrine Van Eendenlever
- 50 Ml Room
- Peper En Zout
- Zoete Sojasaus (ketjap Manis)
- Blaadjes Shiso