Caramelbonbons Met Fruit

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Caramelbonbons Met Fruit Bereidingwijze

De appels koken tot ze zacht zijn. Zeef ze tot moes en daarna wegen. Voeg een gelijk gewicht aan suiker toe. Doe het mengsel in een pan en kook het voorzichtig onder voortdurend roeren totdat het loslaat van de zijkant van de pan. Je hebt nu een dikke massa gekregen. Voeg de vanille of amandel-essece toe en giet het mengsel in een bebotert bakblik. 30 minuten bij 130 graden hard laten worden. snij de plak in blokjes en verpak het in stukjes huishoudfolie.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kg Geschilde Appels Zonder Klokhuis
  • 3 Dl Water
  • 850 Gram Kristal Suiker
  • Vanille Of Amandel-essence
Probeer ook eens...